De kritische mobilist (v/h Verontruste ANWB leden)

Op 1 september ineens op www.anwb.nl de volgende vraag en antwoord op de voorpagina: Heeft u dubbeldekking? Maak nu een eerlijke vergelijking! ANWB, dat is minstens VIJF JAAR TE LAAT, de vijf jaar dat een rapport dat dit probleem duidelijk aangaf, expres werd geheim gehouden en de ANWB-telefonisten van de Wegenwacht tegen beter weten in hun mond moesten houden tegen de klanten / leden. (EvD)

Heeft u dubbeldekking? Maak nu een eerlijke vergelijking!

Vindt u het moeilijk om te bepalen of u dubbeldekking heeft voor pechhulpverlening? De ANWB helpt u bij het vergelijken van de Wegenwachtservice met uw andere pechhulpdekkingen.
Met de ANWB Wegenwachtservice bieden wij u de meest uitgebreide pechhulpdekking in Nederland. Daarom kiezen velen van u voor Wegenwachtservice in aanvulling op de pechhulpdekking die u krijgt bij uw lease-auto of via uw auto-importeur of -fabrikant. Toch vinden wij het belangrijk dat u een eerlijke vergelijking kunt maken. Daarom helpen wij u bij het bepalen of Wegenwachtservice ook voor u een nuttige aanvulling is op uw andere pechhulpdekking.

Onze Wegenwachtservice

De meest in het oog springende dekkingen van de Wegenwachtservice zetten we voor u op een rij:
1. In negen van de tien pechgevallen repareert de ANWB Wegenwacht uw auto langs de kant van de weg. Hierdoor bent u snel weer op weg. U heeft dan ook geen reparatiekosten van de garage. U betaalt alleen eventuele materiaalkosten.
2. Het lidmaatschap van de ANWB met Wegenwachtservice is persoonsgebonden. Als u een tweede auto of een motor heeft, met een aanhanger of caravan rijdt of de auto van een ander gebruikt, bent u ook met de Wegenwachtservice gedekt.
3. Zonder extra kosten helpt de ANWB Wegenwacht u ook bij problemen die u zelf had kunnen voorkomen. Denkt u hierbij aan een lege accu, verkeerd of niet getankt, sleutels in de auto of wanneer het u zelf niet lukt om een band te verwisselen.
4. U heeft de zekerheid dat u altijd thuiskomt. De Wegenwachtservice biedt u 24 uur per dag en 7 dagen per week vervangend vervoer en zelfs een vervangende chauffeur bij ziekte of ongeval.

Check de verschillen
Is één of meer van bovenstaande dekkingen voor u van belang, dan heeft u grote kans dat de Wegenwachtservice een waardevolle aanvulling is op uw andere pechhulpdekking. Dan heeft u alle reden om lid te zijn van de ANWB Wegenwachtservice. Wilt u onze dienstverlening vergelijken met andere aanbieders? Klik dan door naar onze handige checklist hieronder. Raadpleeg de voorwaarden van uw andere pechhulpdekking om de verschillen te noteren.

Checklist dubbeldekkingen
Stel ons uw vragen!
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd terecht bij één van onze ANWB-winkels. Neemt u wel de polisvoorwaarden van de andere pechhulpdekking mee. U kunt ook bellen met één van onze medewerkers via het gratis telefoonnummer 0800-0503.


De kritische mobilist 2005

Commentaar en kopij aan ons opsturen


Terug naar eerste pagina