De kritische mobilist (v/h Verontruste ANWB leden)

In de jaren '90, de tijd van ANWB-hoofddirecteur Paul Nouwen, waren ANWB, BOVAG en RAI onafscheidelijk in hun gezamenlijke acties pro-auto. ANWB kreeg na de grote "publiekscampagne" Rekeningrijden NEEN! in 1998-99, in innige samenwerking met BOVAG, RAI en Telegraaf grote problemen met de politiek die de tolpoortjes rond de grote steden wilde invoeren. Zo raakte de ANWB zijn monopolie op de bewegwijzering van Nederland kwijt. Daarna kwam er concurrentie voor de wegenwacht, dat andere monopolie van de ANWB, in de vorm van RouteMobiel. In antwoord daarop moest de ANWB de wegenwacht-diensten veel flexibeler gaan aanbieden en de prijzen fors verlagen. En nu komt dan het oude vriendje BOVAG met een derde concurrent voor de Wegenwacht, de BOVAG Pechhulp, "tientallen euro's goedkoper dan bij andere aanbieders". Judas Bovag zullen ze bij de ANWB wel denken. (EvD)

Pechhulp van meer dan 6.000 BOVAG-bedrijven

(www.bovag.nl 1 september 2008) BOVAG lanceert BOVAG Pechhulp. Met een netwerk van meer dan 6.000 BOVAG-autobedrijven wordt u bij pech onderweg snel en vakkundig geholpen. Binnen een straal van 25 kilometer schiet uw eigen BOVAG-autobedrijf te hulp.

Voor slechts € 49,95 per jaar heeft u recht op pechhulp in uw eigen woonplaats, in heel Nederland en in heel Europa, inclusief vervangend vervoer. Dat is tientallen euro's goedkoper dan bij andere aanbieders.


De kritische mobilist 2008


Commentaar en kopij aan ons opsturen

Terug naar eerste pagina